Mikrob.se
Stora och Gigantiska gossedjur I mikrobiellt utförande :-) åtminståne gigantiska för att vara mikrober - Urhäftiga!

GiantMicrobes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, fotsvampen, hostan, den dåliga andedräkten eller vägglusen. Varje GIGANTmicrobe är mellan ca 38-50 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på svenska, engelska, tyska, franska och spanska.

Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte, har GIANTmicrobes nu blivit storsäljare i museishoppar, apotek, bokhandlar och designbutiker världen över - och nu har de på allvar kommit till Sverige!

GIANTmicrobes är underbart roliga och likaledes ett roligt verktyg i undervisningen om hälsa och sjukdomar, men även en uppskattad gåva som passar alla åldrar. Definitivt roligare än ett krya-på-dig kort till en sjuk vän, eller som gratulation till någon som du gillar eller som snart skall ha barn (om du väljer rätt Mikrob förståss - till detta rekommenderar vi speciellt egg, spermier och pussjukor :-)).